THE SMART TRICK OF اتومبیل برقی THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of اتومبیل برقی That No One is Discussing

The smart Trick of اتومبیل برقی That No One is Discussing

Blog Article

در راستای تحقق این هدف چندین کشور اروپایی مانند انگلستان، فرانسه، نروژ، اسپانیا قصد دارند برای جلوگیری از آلودگی هوا، حفاظت از محیط زیست و کاهش گرمایش جهانی، تولید و فروش خودروهای درون‌سوز را تا دهه ۲۰۳۰ یا ۲۰۴۰ ممنوع کنند.

تاریخ خودرو برقی در ایران از سال ۱۳۸۱ خورشیدی آغاز شد، ۱۰۲ سال بعد از زمانی که مظفرالدین شاه قاجار، اولین ماشین‌های بنزینی را در نمایشگاه خودرو پاریس پسندید و وارد کشور کرد. البته همان‌طور که رواج خودروهای بنزینی در ایران سال‌ها زمان برد، همین اتفاق هم برای خودروهای برقی افتاده است.

البته این کار زمانی انجام شد که هنوز مدل بنزینی ری را وارد بازار نشده بود.

این رقم برای استفاده شهری مناسب است، اما برای سفرهای برون‌شهری کافی به‌نظر نمی‌رسد، آن هم در شرایطی که هنوز خبری از ایستگاه‌های شارژ بین‌راهی نیست.

اما همان‌طور که در بالا نیز اشاره کردیم، این نوع خودروها دارای ساختاری ساده‌تر و قطعاتی کمتر هستند که اصلی‌ترین آنها عبارتند از:

دومین دلیل که مانع استفاده از خودروهای برقی در خیابان‌ها و جاده‌های ایران می‌شود، عدم وجود زیرساخت مناسب و ایستگاه‌های شارژ است. البته شرکت مپنا به صورت محدود ایستگاه‌های شارژ خودروهای برقی را در نقاطی از شهر تهران و کرج راه‌اندازی کرده است که جدیدترین آنها در میدان آزادی تهران قرار دارد.

سایپا هم ساینا برقی را در سال ۱۳۹۶ معرفی کرد و در اولین نمایشگاه تحول صنعت خودرو پیش روی بازدیدکنندگان get more info قرار داد.

افزایش ۵۰ درصدی نرخ طرح ترافیک پایتخت در سال آینده/ قیمت ورود به طرح ترافیک ۱۱۲ هزار تومان شد

پاسخ مجتبی on ۳ شهریور ۱۴۰۳ at ۰۸:۴۷ اقای متفکر الودگی هوا داره همه را میکشه و راهی قبرستان میکنه ان وقت میگی ما بنزین داریم چهار تا متفکر مثل تو اگر باشند ما دقیقا بر میگردیم به عهد ناصری و کالاسکه و درشکه و خر وقاطر

کارشناسی داوری دیدار فولاد و پرسپولیس/ گل آل کثیر درست بود؟

در سال‌های اخیر، با توجه به نگرانی‌های زیست‌محیطی و امنیت انرژی، خودروهای برقی دوباره مورد توجه قرار گرفته‌اند. پیشرفت‌های چشمگیر در زمینه باتری‌، الکترونیک و موتورهای الکتریکی باعث بهبود عملکرد، کاهش هزینه و افزایش جذابیت خودروی برقی شده است.

علاوه بر چالش‌های پیش‌گفته برای خودروهای برقی که همگی چالش‌هایی اساسی در صنعت خودروهای الکترونیکی هستند، در بعد داخلی و در ایران، چالش‌های بسیار دیگری نیز برای رواج خودروهای برقی وجود دارد.

خودرو های برقی را می شود در ایستگاه ‌های شارژ مختلف شارژ کرد، این ایستگاه‌ های شارژ را می ‌توان در منطقه های عمومی و منزل های مسکونی نصب کرد. 

اما به دلایل مختلف، از جمله تحریم‌های اقتصادی و کمبود قطعات، سایپا نتوانست آن را وارد فاز تولید انبوه کند.

Report this page